Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.


Navigate / search

Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο Δ. Σ του Ε.Σ.Κ.Ο.Π.Α . που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της  12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017  για την διετία 2017-2018  συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΕΛΣΑ ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑ


ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             ΓΩΓΩ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΤΑΜΙΑΣ                                          ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΙΜΗ


ΜΕΛΗ                                              ΚΑΙΚΙΛΙΑ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ


                                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΝΤΖΑΣ

Leave a comment